Nybohovsbacken

Söderort / Liljeholmen

I backen upp mot Nybohovshöjden bygger vi 91 lägenheter. Husen byggs med miljövänliga material och blir mellan 4 och 8 våningar. De boende i de högst belägna lägenheterna kommer att få en fantastisk utsikt och i närområdet byggs både förskola och butikslokaler.

Rum 1 - 5 rum och kök
Storlek 35 - 107
Byggstart 2018
Inflyttning 2021

Välplanerade lägenheter med hög kvalitet

Lägenheterna är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planeringen är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, spisen har glaskeramikhäll och golven är av parkett. Alla lägenheter får balkong eller uteplats.Fibernätet SB Bredband installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

I anslutning till husen blir det en parkering i befintligt garage. Vi gör gårdarna trivsamma genom att plantera blommor, buskar och träd. Där det finns utrymme blir det även lekplatser och sittgrupper för umgänge

Liljeholmen centrum runt hörnet

Lägenheterna ligger centralt med närhet till Liljeholmens centrum och grönområden runt sjön Trekanten. Vid Nybohovsbacken kommer det finnas en park med lekmöjligheter. Tunnelbana, bussar och tvärbana ligger strax intill. Samtidigt som vi bygger lägenheter i området bygger Besqab bostadsrätter i Nybohovsbacken. Totalt byggs det 180 lägenheter i tre etapper.

Byggs i tre etapper

Hus 1 och 2 är de som först blev färdiga, med inflytt under våren 2018. Hus 10-12 blev färdiga under hösten/vintern 2018.
Den tredje och sista etappen, hus 13-14, är färdig för inflytt i början av 2021. Uthyrningen sker via Bostadsförmedlingen under hösten 2020. 

Bilder

Bild på hus 13 och 14
Bild på hus 13 och 14
Ladda ner

Karta

Laddar...

Kontakt

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via  Bostadsförmedlingen. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Är du redan hyresgäst gör en intresseanmälan via den interna byteskön på Bostadsförmedlingen..