Kvarteret Ledinge 1

Järva / Tensta

Svenska Bostäder bygger 172 lägenheter i Tensta. Kvarteret består av sju punkthus med en gemensam gård mellan husen. De tre husen i norr är sex våningar höga, och de fyra i söder sex våningar samt en souterrängvåning. Husen byggs enligt principerna för Stockholmshusen.

Rum 1 - 4 rum och kök
Storlek 44 - 87
Antal 172
Byggstart 2018
Inflyttning etappvis från 2020

Boväljare

Välplanerade lägenheter

Svenska Bostäder bygger med en hög standard. Lägenheterna är välplanerade med hög kvalité i alla materialval. Fokus vid all planering är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Alla utom en lägenhet får balkong eller uteplats.

Fibernät installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Nära till grönområde och kommunikationer

Kvarteret ligger bredvid en konstgräsplan och en basketplan som nyligen blivit upprustade. I närheten ligger Spånga 4H-gård. Tensta centrum med t-bana ligger på fem minuters promenadavstånd. Till pendeltåget i Spånga tar det cirka 8 minuter med buss. Området är grönt och ligger med närhet till Järvafältet.

Stockholmshusen

Kvarteret Ledinge 1 byggs enligt principerna för Stockholmshusen. Stockholmshusen är en satsning för att snabbt och kostnadseffektivt bygga tusentals hyresrätter. För att lyckas med det så arbetar bostadsbolagen och stadens förvaltningar gemensamt med hela processen från start till mål: allt från markanvisning, till utformning av husen, handläggning, upphandling och byggnation. Husen anpassas till olika stadsplanemönster och omkringliggande bebyggelse.

Det ska vara enkelt att bo i Stockholmshusen – oavsett om du är barn, vuxen eller äldre. Husen kännetecknas av god arkitektur och kvalitet med högt ställda krav på hållbarhet.

Karta

Laddar...

Kontakt

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via  Bostadsförmedlingen. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Är du redan hyresgäst gör en intresseanmälan via den interna byteskön på Bostadsförmedlingen.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.