Grönskär vid Kärrtorps centrum

Söderort / Kärrtorp

Vi bygger ett punkthus på åtta våningar och en lågdel på två våningar med 42 hyreslägenheter där det idag står en kontorsbyggnad, som ska rivas. Kvarteret ligger i direkt anslutning till Kärrtorps Centrum.

Rum 1- 6 rum och kök
Antal 42
Byggstart 2019
Inflyttning 2021

Lägenheterna får hög standard. De är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planering är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, spisen har glaskeramikhäll och golven har parkett. Alla lägenheter får balkong eller uteplats.

Fibernät, SB Bredband, installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Närmiljön är fin med många gröna gårdar och parker mellan husen. Du kan gå eller cykla till Nackareservatet. Med tunnelbanans tar det ungefär 15 minuter till T-centralen. Det finns dessutom bussar som stannar i området och Globens centrum ligger nära.

Bilder

Arkitektskiss på kvarteret Grönskär
Arkitektskiss på kvarteret Grönskär
Ladda ner

Karta

Laddar...

Kontakt

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via  Bostadsförmedlingen. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Är du redan hyresgäst gör en intresseanmälan via den interna byteskön på Bostadsförmedlingen.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.