Trainee Verksamhetsutvecklare

Bild

På Svenska Bostäder arbetar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Stockholm samtidigt som du bygger din karriär och har roligt på jobbet. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete med bra förmåner i ett företag som är utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Är du intresserad av att läsa mer kring det arbetet så hittar du det här på karriärsidan.

Om tjänsten

Visst tycker du att det skulle vara spännande att arbeta hos en av landets största samhällsbyggare? Har du ambitioner att göra skillnad för samhälle och människor? Då kanske du är vår nya trainee inom verksamhetsutveckling. Som trainee hos oss får du chansen att vara med och påverka samhällsutvecklingen och bli en framtida ledare i omställningen mot ett hållbart samhälle. Du får också en bred kunskapsbas inom stadsutveckling, både utifrån ett övergripande perspektiv och med utgångspunkt i människors hem.

Traineetjänsten startar i februari 2022 och löper över ett års tid, under vilken du är anställd hos oss på Svenska Bostäder. Under traineetiden får du möjlighet att bekanta dig med flera delar av organisationen samtidigt som du även deltar i allmännyttans traineeprograms fem utbildningsmoduler.

Vad kommer arbetet innehålla?

Du ingår i ett team av generalister med högt utvecklingsdriv och är med och bidrar till Svenska Bostäders högt ställda ambitioner kopplade till Agenda 2030. Arbetssättet är till stor del innovationsdrivet och rör sig mellan allt från klimatomställning till bostadsbrist och utveckling av nya affärsmodeller. Parallellt med din traineeutbildning kommer du också att få projektleda enskilda utvecklingsprojekt under handledning. 

Exempel på arbetsuppgifter skulle kunna vara

  • Upprätta nya innovationspartnerskap
  • Projektleda utvecklingsprojekt inom t ex social hållbarhet eller digitalisering
  • ...vad mer? Vi vill att du bidrar med nya perspektiv och kommer med egna idéer du vill genomföra

Vem söker vi?

Någon som vill hjälpa oss att bli ännu bättre. Vi tror att du är kreativ, resultatinriktad och har lätt för att se till helheten. Du är driven, tar egna initiativ och bidrar med din kunskap till bolagets utveckling. Kanske handlar det om kunskaper som svarar mot utmaningar inom hållbar samhällsplanering, framtidens boende eller att nyttja digitaliseringens möjligheter för att underlätta kundernas vardag. Du har en akademisk utbildningsbakgrund inom humaniora, samhälle, teknik, ekonomi, fastighet eller likvärdigt. Vi söker dig som är nyutexaminerad (dvs ingen eller begränsad arbetslivserfarenhet inom området) och kan kliva in i traineeprogrammet februari 2022. 

Framtida kollegor

Om du har frågor, tveka inte att kontakta några av dina framtida kollegor! Båda har varit traineer inom samma program en gång i tiden:

Beatrice Nordling (din handledare under traineetiden) 
Verksamhetsutvecklare 
beatrice.nordling@svenskabostader.se 

Matilda Andersdotter                                            
Verksamhetsutvecklare                                         
matilda.andersdotter@svenskabostader.se

Intervjuer kommer att ske löpande under hela processen. Det innebär att beslut om anställning kan tas tidigare än sista ansökningsdag. Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Tillsammans med vårt dotterbolag Stadsholmen äger och förvaltar vi cirka 28 800 hyreslägenheter och mer än 5 000 kommersiella lokaler. Vi är för närvarande cirka 340 medarbetare och har vårt huvudkontor i Vällingby Centrum. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet. I över 75 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Stockholm. Är du intresserad av att komma i kontakt med våra fackliga representanter https://www.svenskabostader.se/karriar/lediga-jobb/