Trainee Verksamhetsutvecklare

Bild

På Svenska Bostäder arbetar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Stockholm samtidigt som du bygger din karriär och har roligt på jobbet. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete med bra förmåner i ett företag som återigen blivit utsett till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser enligt Great Place To Work.

Välkommen att utveckla framtidens Stockholm tillsammans med oss!

Vill du vara med och utveckla framtidens Stockholm hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Tycker du det skulle vara spännande att arbeta hos ett av landets största bostadsbolag? Då kanske du är vår nya trainee/verksamhetsutvecklare. Vi söker en mål- och resultatinriktad trainee som vill vara med och förverkliga vårt kundlöfte "som en hyresvärd borde vara".

Under året som trainee kommer du att få se många olika roller och delar av företaget. Att arbeta som trainee hos oss ger dig en bred kunskapsbas som du kommer ha glädje av i ditt framtida arbete och utveckling. Du får även ingå i ett kompetent team samt verka i en otroligt spännande och kreativ bransch.

Om traineeprogrammet

Denna traineetjänst löper under ett års tid och du är anställd hos oss på Svenska Bostäder. Parallellt med din anställning hos oss kommer du att medverka i Allmännyttans traineeprogram, som anordnas i samarbete med Sveriges Allmännytta (tidigare SABO). Huvuddelen av tiden arbetar du hos oss där du får chans att bekanta dig med olika delar av vår verksamhet. Under året deltar du även i fem olika utbildningsmoduler tillsammans med övriga traineer från olika bostadsbolag. Läs gärna mer på https://www.sverigesallmannytta.se/allmannyttan/trainee/.

Vi söker dig som

  • är nyexaminerad  och har en högskoleutbildning med inriktning samhälle/teknik/ekonomi eller fastighet eller motsvarande vi bedömer likvärdig
  • är resultatorienterad och lyhörd
  • har god samarbetsförmåga

Dina arbetsuppgifter

Din placering blir centralt inom vår förvaltningsavdelning på huvudkontoret i Vällingby, men du kommer under din traineeperiod att få en bred erfarenhet från organisationens olika avdelningar och funktioner. Du kommer att få ansvar för projekt inom verksamhetsutveckling som du driver självständigt, med stöd av din handledare. Utredningar, framtagande av beslutsunderlag, analyser och viss administration till ledningen inom förvaltningsavdelningen är exempel på andra arbetsuppgifter som ingår.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. Du är i början av din karriär och har ett stort driv att, med din bakgrund, arbeta med verksamhetsutveckling. En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du har ett genuint intresse för samhällsfrågor, fastighetsfrågor och människor.

Ansökan och kontakt

Vid frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till verksamhetsutvecklare Matilda Andersdotter matilda.andersdotter@svenskabostader.se eller telr 08-508 370 17, alternativt förvaltningschef Åsa Steen, asa.steen@svenskabostader.se telnr 08-508 370 16. 

Urval sker löpande.

Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Hos oss bor 56 000 stockholmare i någon av våra drygt 26 500 hyreslägenheter. Vi äger och förvaltar cirka 4 100 kommersiella lokaler. Vi är cirka 320 medarbetare och har vårt huvudkontor i Vällingby Centrum. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet. I över 70 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Stockholm. Är du intresserad av att komma i kontakt med våra fackliga representanter, se här: www.svenskabostader.se/karriar/lediga-jobb/