Kommunikatör - inriktning digital och grafisk produktion

Bild

Vi erbjuder dig

På Svenska Bostäder arbetar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Stockholm samtidigt som du bygger din karriär och har roligt på jobbet. 2018 blev vi certifierade till "A Great Place to Work" och vi kan erbjuda dig ett varierat arbete med bra förmåner.

Arbetsbeskrivning

Som Kommunikatör med inriktning digital och grafisk produktion på Svenska Bostäder har du en viktig roll i arbetet med att våra kunder ska uppleva oss "Som en hyresvärd borde vara". I denna tjänst kommer du bland annat:

  • Vara innehållsproducent för webb och sociala medier
  • Utveckla och ansvara för Svenska Bostäders grafiska profil
  • Producera film och rörlig bild
  • Beställa kommunikations- produktions- och reklambyråtjänster
  • Vara internt stöd i kommunikationsfrågor
  • Delta i övrigt förekommande eller nya uppgifter på Kommunikationsenheten

Vem är du?

Du har en högskoleutbildning med inriktning marknadsföring och/eller kommunikation alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi tror att du har minst tre års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete. Du är en erfaren projektledare som är väl förtrogen med Microsoft Office program, Epi-server, Wordpress samt sociala medier. Du har goda kunskaper i Indesign, Photoshop, Illustrator och Premiere Pro samt god kunskap om bildbehandling och filmproduktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ta fram original för trycksaks- och digital produktion. 

Som person är du kreativ, självgående och samarbetsvillig. Du har förmågan att etablera och bibehålla goda relationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter.

Urval sker löpande.

Vilka är vi?

Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Hos oss bor 56 000 stockholmare i någon av våra drygt 26 500 hyreslägenheter. Vi äger och förvaltar cirka 4 100 kommersiella lokaler. Vi är cirka 320 medarbetare och har vårt huvudkontor i Vällingby Centrum. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet. I över 70 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Stockholm.

Kontaktperson

Jonas Elamson

076-123 70 37

jonas.elamson@svenskabostader.se


Tyck till om sidan