Filmer om yrkesroller

Hos Svenska Bostäder finns drygt 60 spännande yrkesroller. Här kan du läsa mer om några av våra vanligaste yrkesroller och titta på filmer där fyra av våra medarbetare berättar om hur vardagen ser ut när man arbetar i deras yrkesroll.

Bovärd

På Svenska Bostäder finns cirka 100 bovärdar. Som bovärd ansvarar du för kundrelationerna och fastighetsdriften i ett bovärdsområde.

Möt Ulrika Karlsson som jobbar som bovärd i distrikt Innerstaden. 

Förvaltare

På Svenska Bostäder finns cirka 18 förvaltare. Som förvaltare har du personalansvar för ditt bovärdsteam med tre till åtta bovärdar. Du leder och fördelar arbetet samt medverkar i ditt distrikts ledningsgrupp.

Möt Anna Asgari-Amiri som jobbar som förvaltare i distrikt Västerort.

Kundcentermedarbetare

På Svenska Bostäder finns cirka tio kundcentermedarbetare. Som medarbetare på Kundcenter har du en viktig roll i organisationen och många kontakter med både hyresgäster och medarbetare. Möt Anna-Karin Westin som jobbar som kundcentermedarbetare på huvudkontoret i Vällingby. 

Byggprojektledare inom nyproduktion och ombyggnation

På Svenska Bostäder finns cirka 20 byggprojektledare. Våra byggprojektledare inom nyproduktion och ombyggnation arbetar med utveckling av fastigheter i olika skeden. Det kan handla om markutveckling eller ny- och ombyggnadsprojekt. 

Möt Björn Ribbhagen som jobbar som projektledare inom nybyggnation i Vällingby.

Tyck till om sidan