Hur vi anpassar oss till coronaviruset

Tack för ditt tålamod! Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndigheten och Stockholms stads rekommendationer för att bidra till minskad smittspridning. Det innebär att vi hela tiden uppdaterar våra beslut och arbetssätt. Här kan du läsa om hur vi som hyresvärd anpassar oss.

Behöver du göra en felanmälan?

När du kontaktar oss får du återkoppling om hur ditt ärende kommer att hanteras. Anses ditt ärende akut så åtgärdar vi det så snart som möjligt. 

Vad händer när bovärden kommer hem till mig?
Inför besöket ber vi att du lämnar din nyckel i nyckeltuben och att bovärden kan gå in när det är helt tomt i lägenheten. Om det inte är möjligt ber vi dig vänta utanför eller i ett annat rum.

Kontaktformuläret på Mina sidor
När du använder kontaktformuläret på Mina sidor så återkommer vi till dig via mejl med information om hur just ditt ärende kommer att hanteras. Kanske kan du åtgärda felet själv med våra Gör det själv-tips?

Underhåll och tillval
Just nu går det tyvärr inte att utföra underhåll eller tillvalsbeställningar.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vårt Kundcenter har öppet som vanligt och nås på telefonnummer 0771-318 318. För att minska smittspridningen har vi stängt receptionerna på områdeskontoren. Entreprenörer är välkomna för nyckelutlämning mellan klockan 08.00-10.00. Ska du flytta in eller flytta in så får du information direkt från oss om hur du lämnar och hämtar dina nycklar. 

Ska du flytta? 

Tills vidare håller vi inga fysiska visningar av våra lägenheter. Utifrån våra förutsättningar försöker vi erbjuda dig som sökande ett digitalt alternativ med foto/video och lägenhetsritning. Vi utför fortfarande besiktningar i samband med att du flyttar ut så om du är sjuk är det viktigt att du ringer till Kundcenter och avbokar.

Istället för att träffas på vårt kontor skickas hyresavtalet hem till dig via post för signering. Du får med ett bifogat svarskuvert som används för att returnera det. I samband med flytt får du hämta eller lämna nycklar på särskilda tider. Du kommer att få meddelande från oss med vad som gäller.

Hur länge ska det vara såhär?

Vi vet inte hur länge det här läget kommer gälla. Vi följer de rekommendationer som Stockholms stad ger sina medarbetare, samt det Folkhälsomyndigheterna säger. Utifrån det beslutar vi löpande hur vi ska agera.

Tack för din förståelse!

Information in English

To reduce the spread of the coronavirus and Covid-19 we only handle jobs that are acute. Please contact us through Mina sidor first hand and consider calling our Customer service, instead of visiting our receptions. Call 0771-318 318 for more information or if something is urgent. Thank you for your cooperation.

You can find updated information in other languages regarding the coronavirus from the Public Health Agency of Sweden (Folkhälsomyndigheten) and the City of Stockholm (Stockholms stad).

Frågor och svar

KATEGORIER: Om oss

KATEGORIER: Om oss