Stilval

Stilval får lägenheten att kännas ny och personlig

Med våra stilval kan du renovera lägenheten även när det inte är dags för underhåll. Du kan få nya tapeter, golv och vitvaror eller ny färg på väggarna.

Påverkar inte hyran

Stilvalen påverkar inte din hyra, istället betalar du ett engångsbelopp när arbetet är klart. Vi har förhandlat fram bra priser på både material och arbete. Dessutom sänker vi ditt pris ytterligare med den besparing vi faktiskt gör, eftersom stilvalet skjuter upp behovet av planerat underhåll.

Beställ genom Kundcenter

Kontakta Kundcenter och boka en tid för underhållsbesiktning med din bovärd. Bovärden berättar vilka möjligheter du har att beställa stilval i din lägenhet och vad det kostar. Priserna beror på när vi senast renoverade din lägenhet.

Beställ dina stilval genom att fylla i en blankett som du får vid besiktningen. Sedan utför duktiga hantverkare arbetet inom två månader efter din beställning. Enklare kan det knappast bli.

Det här kan du välja på:

  • nya tapeter (eller målning av redan målade väggar)
  • nya golvmattor
  • ny kyl och frys
  • ny spis
  • målning av köksluckor.

I en del av våra fastigheter kan du inte göra stilval, till exempel om vi planerar en större ombyggnation. Det är alltid Svenska Bostäder som avgör om du som hyresgäst får göra stilval i din lägenhet.

Prislista för stilval 2017

Tyck till om sidan