Kom och träffa oss!

Vi vill gärna prata med dig om hur vi kan bli bättre tillsammans. Håll utkik efter våra rosa reflexvästar på datumen och platserna nedan.

Två blonda kvinnor med glasögon står i solen.

Familjefest i Dalen

Håll tummarna för bra väder när det bjuds in till familjefest i Sandsborg! Vi kommer finnas på plats hela dagen för att prata med dig och din familj om hur ni tycker det är att bo hos oss. Aktiviteter på plats är barnateljé (alla som vill får måla tavlor på egen duk och ta med sig hem), ballongfigurer och ansiktsmålning.
När: Lördag 27 maj klockan 12.00-16.00
Var: Dalen centrum, Sandsborg

Tillsammans vid en kris

Kom och träffa oss och civilförsvaret för att prata om hur vi tillsammans kan öka tryggheten och gemenskapen i våra bostadsområden. Som hyresgäst har du ett viktigt perspektiv som vi vill ta del av. Vi bjuder på kaffe och något att dricka till barnen.
När: Lördag 27 maj klockan 10.00-14.00
Var: Vällingbyplan 2 i Vällingby centrum

Tryggt där du bor

Något av det viktigaste vi jobbar med är trygghetsfrågan. Har du tips och tankar om hur hur vi kan öka tryggheten i våra områden? 
När: Måndag 29 maj klockan 16.30-18.30
Var: Nybohovsgränd 17-19, Liljeholmen

Vad kan du om sopsortering?

När vi jobbar tillsammans för att slänga sopor och återvinna matavfall i rätt kärl gör vi en stor insats för miljön. Kom och prata med oss om våra miljöstugor och lär dig mer om matavfall.  
När: Måndag 29 maj klockan 16.30-18.30
Var: Stora Sällskapets väg 20-26, Bredäng

Viktiga samtal under Järvaveckan

Under hela Järvaveckan finns Svenska Bostäders medarbetare på plats i området och i vår monter i Stockholms stads tält. Ta med barnen så bjuder vi på festis och lyssnar på hur vi kan bli en bättre hyresvärd. 
Vad: Seminarium om Hemokrati fredag den 2 juni klockan 15.45-16.30
När: 31 maj -3 juni klockan 14.00-20.00
Var: Spånga IP, Tensta

Trygga utemiljöer

Inför sommaren vet vi att du som bor i närheten av Tanto funderar lite extra på tryggheten i närområdet. Därför har vi bjudit in polisen och våra egna störningshandläggare för att lyfta den här viktiga frågan med dig. Vi ses utanför lokala hyresgästföreningens lokal! 
När: Lördag 3 juni, klockan 10.00-14.00
Var: Drakenbergsgatan 37-41, Hornstull

Kärrtorpsfestivalen

Kom och fira nationaldagen med oss! Vi vill höra mer om vad du som hyresgäst tycker är viktigt. Vi finns på plats hela dagen på Kärrtorpsfestivalen där det blir fest på torget, uppträdande på scen, foodtrucks och aktiviteter för hela familjen. 
När: Tisdag 6 juni, klockan 12.00-16:00
Var: Kärrtorp centrum, Kärrtorp