65+ boende

Du ska bo bra hela livet. Men att bo bra kan innebära olika saker vid olika tidpunkter. På Svenska Bostäder försöker vi hitta olika lösningar för att boendet ska fungera på bästa sätt för alla våra hyresgäster. I ett seniorboende är alla hyresgäster över 65 år.

Du kan inte byta, överlåta eller hyra ut en seniorlägenhet i andra hand.
Du söker seniorlägenheter genom Stockholms Stads Bostadsförmedling.  Lägenheterna förmedlas genom bostadsförmedlingens vanliga kö eller genom förtur på grund av medicinska eller sociala skäl.

 • Grimsta Tungstenen

  Här bor du vackert med gångavstånd till Mälarens badplatser. Runt hörnet finns Grimstafältet och skog med bra promenadstråk och cykelvägar.

  Läs mer
 • Mälarhöjden

  Mälarhöjden ligger i sydvästra Stockholm cirka 10 kilometer från city. Här finns Bredäng seniorboende med 44 lägenheter på Ålgrytevägen 8-12.

  Läs mer
 • Vällingby centrum

  I hjärtat av Vällingby centrum har vi 34 seniorlägenheter som alla är på två rum och kök, 57 kvadratmeter. Huset är byggt 1963 och ombyggt 1996 och har hiss.

  Läs mer
 • Kärrtorp

  I hjärtat av Kärrtorp centrum har vi på Lågskärsvägen totalt 104 seniorlägenheter. Samtliga lägenheter är på två rum och kök, 61 kvadratmeter. Husen är byggda 1950 och har hiss.

  Läs mer
 • Södermalm - Skinnarviken

  På Södermalm har Svenska Bostäder 177 seniorlägenheter. De flesta av lägenheterna har sjöutsikt över Riddarholmsfjärden. Skinnarviken består av sex huskroppar, byggda 1980, som är sammanbundna så att du kan gå inomhus mellan de olika huskropparna.

  Läs mer

Sidan uppdaterad: 2014-06-17

Mina sidor

Hjälp att logga in
Glömt pinkod? Logga in

Förtur

Om du är i stort behov av till exempel hiss, kan du söka förtur hos Bostadsförmedlingen i Stockholm som förmedlar våra lediga lägenheter.