Nyheter

 • Svenska Bostäder hyr ut Vallgossens källare till hostel Svenska Bostäder hyr ut Vallgossens källare till hostel

  Hösten 2017 öppnar Stockholm Hostel appartments i källaren på Svenska Bostäders fastighet i före detta S:t Görans gymnasium i kvarteret Vallgossen på Kungsholmen.

  Läs mer
 • Följ Svenska Bostäders julkalender på Facebook

  Det lackar mot jul. Nu är det premiär för Svenska Bostäders julkalender på Facebook.

  Läs mer
 • Konstnärliga porthandtag på Stockholmshusen Konstnärliga porthandtag på Stockholmshusen

  Händer av mor och barn, en ståtlig huskatt och en härlig samling återbrukade dörrhandtag, så kommer Stockholmshusens entréportar se ut när konstnärerna Charlotte Gyllenhammar, Dan Wolgers och Lena Cronqvist får bestämma.
  - Det är oerhört fascinerande att få samarbeta med Sveriges främsta konstnärer, säger Pelle Björklund vd, Svenska Bostäder.

  Läs mer
 • Hållbar stadsutveckling

  Välkommen till Stockholmsrummet på torsdag den 24november kl 17-18 och lyssna på och ställ frågor kring hur vi arbetar med hållbar stadsutveckling.

  Läs mer
 • Svenska Bostäder besöker lokalhyresgäster Svenska Bostäder besöker lokalhyresgäster

  För att skapa goda relationer med lokalhyresgästerna besöker Svenska Bostäder varje år alla verksamheter som hyr lokaler. I år delar man ut reflexer till förskolor i samband med besöket.

  Läs mer
 • Våra trogna hyresgäster

  De hyresgäster som bott i samma lägenhet i 30 år är värdefulla för bolaget på många sätt och vis. För att visa vår uppskattning delar bovärdarna, nu i dagarna, ut en fin bok om Stockholm till dessa.

  Läs mer
 • Just nu har en del problem att boka tvättid

  Idag har en del av våra hyresgäster meddelat att de har problem att boka tvättid via Mina sidor. Vi har varit i kontakt med leverantören av vårt elektroniska bokningssystem, som rekommenderar en rensning av webbhistoriken.

  Läs mer
 • Fler hyresgäster får Gröna påsen

  Under hösten får ytterligare drygt 1 000 hushåll runt Skärholmen, Bredäng och Hagsätra möjlighet att sortera sitt matavfall i Gröna påsen. Det betyder att drygt 4 300 av Svenska Bostäders hushåll på södra sidan stan har Gröna påsen vid årsskiftet. Totalt i bolaget har cirka 5 700 hushåll tillgång till någon form av matavfallsinsamling.

  Läs mer
 • Nu kan du boka tvättstuga via Mina sidor igen

  Uppgraderingen av vårt elektroniska lås- och bokningssystem är nu klar. Det innebär att du kan boka tvättstuga via Mina sidor och att vi kan leverera nya låsbrickor igen.

  Läs mer
 • Fontänen vinnare av "Lysande skylt 2016" Vällingby City Fontänen vinnare av "Lysande skylt 2016" Vällingby City

  Stadsmuseet har för sjätte året i rad låtit stockholmarna rösta fram vinnaren av utmärkelsen "Lysande skylt". Årets vinnarskylt är Fontänen i Vällingby som ägs av Svenska Bostäder.

  Läs mer

Sidan uppdaterad: 2016-06-20

Mina sidor

Hjälp att logga in
Glömt pinkod? Logga in