Stilval – får lägenheten att kännas ny och personlig

Med Svenska Bostäders stilval kan du sätta din personliga prägel på din lägenhet och inreda den så att den passar just din smak. Stilvalen ger dig möjlighet att förnya din lägenhet även när det inte är dags för underhåll.

Stilvalen påverkar inte din hyra, istället betalar du ett engångsbelopp när arbetet är klart. Vi har förhandlat fram bra priser på både material och arbete. Dessutom sänker vi ditt pris ytterligare med den besparing vi faktiskt gör då stilvalet skjuter upp behovet av planerat underhåll.

Därför erbjuder stilvalen förnyelse av lägenheten till ett måttligt pris. För att beställa stilval kontaktar du vårt Kundcenter och bokar en tid för underhållsbesiktning med din bovärd. Vid underhållsbesiktningen får du information om vilka möjligheter du har att beställa stilval i din lägenhet samt vilka priser som gäller. Priserna beror på när underhåll utfördes i din lägenhet senast.

Stilval innebär valfrihet. Du kan inreda din lägenhet efter vad just du tycker är snyggt och hemtrevligt.

Du beställer dina stilval genom att fylla i en blankett som du får vid besiktningen. Sedan utför duktiga hantverkare arbetet inom två månader efter din beställning. Enklare kan det knappast bli.

Vi erbjuder följande stilval

  • Nya tapeter (eller målning av redan målade väggar)
  • Nya golvmattor
  • Ny kyl/frys
  • Ny spis
  • Målning av köksluckor

Vissa av Svenska Bostäders fastigheter är undantagna från erbjudandet om stilval, exempelvis fastigheter som är intresseanmälda för omvandling till bostadsrätt och fastigheter där en större ombyggnation planeras. Det är alltid Svenska Bostäder som avgör om du som hyresgäst kan erbjudas stilval i din lägenhet.

Sidan uppdaterad: 2017-01-25

Mina sidor

Hjälp att logga in
Glömt pinkod? Logga in

Tapetkollektioner

Tapetkollektioner vi erbjuder heter Decorama, Borosan och Fioton. Tapeterna är non-wowen och easy up. Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive kollektion. För Decorama och Borosan finns det även möjlighet att provtapetsera på respektive webbsidor, så att ditt val ska bli enklare.

Entreprenören som tapetserar om ditt hem har alltid med sig tapetkollektioner som du kan göra ditt val från.Kollektionen Decorama
Provtapetsera

Kollektionen Borosan
Provtapetsera 

Kollektionen Fioton